Broneeri laud!
Home / Retseptid / Liha / Kodused viinerid
Kodused viinerid

Kodused viinerid

Tahame tutvustada oma lugejatele huvitavat endatehtud viinerite retsepti. Viinerid saab valmistada oma kätega ning tulemus on õrn ja kodune!

Vaja läheb

4 tervet kanafileed (umbes 500 g);
1 muna;
100 ml piima;
soola, pipart;
toidukilet.

Valmistage kanafileest hakkliha, lisage retseptis toodud koostisained, segage kõik läbi. Lõigake toidukile nii, et ühele tükile mahuks kaks supilusikatäit kanamassi. Keerake kile massi ümber torukeseks, suruge veidi, et vabaneda liigsest õhust. Siduge otsad kommikujuliselt. Suruge veelkord, vormige viineriks.

Keetke tasasel tulel 7 minutit.

Võtke kile viinerite ümbert ära. Ajage pann kuumaks, lisage tilk õli ning praadige viinerid ilusasti pruuniks.

Kanahakklihale saab läheneda loominguliselt: lisada erinevaid maitseaineid, rõõska koort (piima asemel), sibulat, küüslauku.

Head isu!

Kirjuta kommentaar

Your email address will not be published.Vajalikud väljad on märgitud *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Scroll To Top